IT

Agenție marketing online crește puișori de business-uri

O agenție marketing online trebuie să poată crește o afacere și nu doar să o promoveze no sens. Spre creștere se îndreaptă și Digital Manifest. Atunci când iei un business de la zero și efectiv îl vezi cum crește în ochii tăi parcă simți sângele cum curge mai repede prin vene. Tot la fel și echipa Digital Manifest care se bucură de un real succes din puncul acesta de vedere.


De la o idee de business până la cifre de afaceri considerabile poate fi cale lungă, dacă nu alegi agenția de marketing online potrivită.

Înafară de creativitate, inteligență și spontaneitate, mai ai nevoie și de experiență.  Ca o mamă care are  mai multă experiență la al 2-lea sau al 3-lea copil, Digital Manifest a căpătat experiență cu fiecare business în parte. Le-a crescut nivelul cu fiecare client mulțumit în parte, și-au ridicat standardele cu fiecare cifră de afaceri mărită cu meritul lor.Cu ce se ocupă Digital Manifest ca agenție marketing online?

Principala lor activitate este merketingul online cu toate ramurile și rămurelele lui.

Strategii și campanii integrate online.

Se ia o afacere cu probleme, se analizează de la A la Z, se descoperă ingredientele lipsă și se adaugă rând pe rând până face boom. Digital Manifest se ocupă de promovarea afacerii tale de-a fir a păr. Analizează totul și îți pun pe tavă soluția optimă. 

Content Writing

Păi dacă nu găsești creativitate la ei nu știu unde să mai poți găsi. Cele mai năstrușnnice idei stau la baza fiecărei strategii în parte. Înainte să te hotărăști ce vrei, vei fi întâmpinat cu idei geniale de conținut. 

Social  Media Management

Deja ți-ai lăsat prea mult timp clienții să bântuie pe rețelele de socializare. Contactează echipa Digital Manifest și îndrăznește să-ți cunoști clienții îndeaproape. Ei abia așteapă să-ți adulmece branduL si să-l exploateze la maxim. 

Dezvoltare website și shop online

O dată cu ideea de bussines și cu strategiile de marketing la care vei fi supus, vei fi convins să-ți faci un site. De fapt ți-l fac ei pentru că ei sunt experții. Grija ta este doar să te minunezi de ce a ieșit. Pregătește-te pentru o creștere spectaculoasă pentru că vei avea parte de una!

SEO și Google Ads

După dezvoltarea site-ului tău, campaniile Google Ads și optimizarea SEO vin de la sine. Ai nevoie de ambele pentru a reuși să fii printre primele căutări în motoarele de căutare. De acolo clienții tăi te vor găsi mult mai repede.

Influencer marketing 

Această strategie de marketing este din ce în ce mai des întâlnită în ultima vreme. Aceștia trebuie aleși pe sprânceană pentru a da randament pentru bussinesul tău. Ditital Manifest te ajută să-ți alegi influencerul potrivit afacerii tale. 

Portofoliu de clienți Digital Manifest

-România Explicată – Emisiune de divertisment educațional. 

– Ilya Design 

-International Paper

-Hotel Boutique Casa Fiori

-Haine Select

-Pasta Cinque Palmi

-Olei

-Phantomset

-ECBR

-CBR Marketing Solutions

-Slei

Pe lângă aceștia mai există câteva proiecte în derulare pe care le vor trece la portofoliu în momentul finalizării. 

Nimic nu poate fi expus fără rezultat. Atunci când proiectul este în derulare, echipa Digital  Manifest nu expun clienții ca și clienți mulțumiți. Abia după ce rezultatele devin simțite de către afacerea lor, se pot adăuga pe lista de clienți mulțumiți din portofoliu. 

Fii smart și alege echipa care îți va aduce online-ul la picioare. Vorbește pe limba ta și ei vor traduce pe limba clienșilor tăi pentru că știu cel mai bine cum stă treaba cu online-ul.