Blogging Personal

Am revenit cu blogul

A trecut o perioadă destul de lungă de când am renunțat la blog. Nu am mai avut timp de el și, ca să fiu sincer, nu am avut niciun chef de chestii de genul. L-am considerat în trecut doar o pierdere de timp și o activitate banală de scriere pe un site web pe care probabil nu-l va citi nimeni. Ei bine, lucrurile nu s-au schimbat nici acum, mare parte din ce credeam în trecut, continui să le cred și acum. Deci, având în vedere că nu voi atrage vizitatori pe blog și având în vedere că nu sper să am succes cu el, acest blog va fi unul pe care articolele nu vor fi de specialitate, voi scrie cam despre tot ce-mi trece prin cap.

Blogul meu nu va fi unul făcut pentru promovare excesivă, voi pune probabil și advertoriale, dacă voi fi contactat pentru ca să pot continua cu el mai mult timp în viitor. Dacă nu voi avea ce să promovez, îl voi păstra oricum pentru că domeniul mă reprezintă oarecum pe mine, fiind atașat de el datorită perioadei lungi de timp în care l-am deținut.

Nimic de spus mai departe. Sper ca cei care voi intra probabil pe blog să aprecieze oarecum tema aleasă sau, poate vor aprecia unul din articolele ce le voi scie. Mulțumesc!