Sanatate

Bioo.ro ne propune produse bio pentru un sistem imunitar mai puternic

Daca in urma cu multi ani puteam vedea produse bio doar cand plecam in vacante in afara tarii, acum acest tip de produse se bucura de o popularitate accentuata si in tara noastra. Nu numai ca sunt prezente si in Romania, ba chiar sunt foarte multi dintre noi care au incredere in ele si le cumpara. Si, intr-un fel, este si normal sa fie asa avand in vedere cel mai mare avantaj pe care il prezinta produsele bio. Si anume asigurarea pe care o primim in sensul ca in fabricarea acelor produse nu au fost utilizate substante chimice sau interventii genetice. Bioo.ro este unul dintre cele mai apreciate magazine de produse bio din Romania, drept pentru care astazi vrem sa va vorbim despre el.

           Bioo.ro, produse de calitate cu preturi de depozit

Bioo.ro dispune de o gama larga de produse, fie ca vorbim despre produse bio, produse naturiste, produse raw sau alte aparate si dispozitive. In cazul in care vreti sa aflati mai multe despre un anumit produs, cei de la bioo.ro va pun la dispozitie atat eticheta lui, cat si lista de ingrediente ce se afla in componenta sa si o alta lista cu afectiunile pentru care este recomandat acel produs. In cazul in care nu va puteti decide asupra celui mai bun produs, puteti folosi un comparator. Odata ce ati plasat comanda, aceasta va fi livrata in cel mai scurt timp, produsele fiind expediate fie din depozitul producatorului, fie din cel al importatorului.

 

Portalul bioo.ro este si foarte simplu de utilizat, fiind nevoie sa stiti doar ingredientul care va este necesar. In functie de ingredientul cautat, site-ul ne va arata toate produsele din portofoliu care contin ale ingredient. Daca nu stiti asta, puteti cauta in functie de afectiunea pe care o aveti, motorul de cautare prezentandu-va mai apoi toate produsele care v-ar putea ajuta. In cazul in care va intelegeti foarte bine cu produsele unui anumit brand, puteti cauta doar produsele acelui brand.

Uleiul de cocos are proprietati de hidratare si antibacteriene, ceea ce il face sa fie unul dintre cele mai cautate produse de pe bioo.ro. Daca si voi cautati, trebuie sa stiti ca pe bioo.ro veti putea gasi ulei de cocos virgin si presat la rece, ulei de cocos virgin raw sau chiar si ulei de cocos dezodorizat pentru gatit.

Uleiul de cocos este un ingredient esential si pentru multe produse de ingrijire personala. Spre exemplu, cautand pe bioo.ro, veti putea gasi gel de dus cu ulei de cocos, sampon cu ulei de cocos, crema de fata cu ulei de cocos, unt de corp cu ulei de cocos si asa mai departe. Cei mai pofticiosi isi vor indrepta atentia insa spre batoanele cu nuci braziliene sau catre mini ciocolatele cu guarana si cafea verde, toate avand ca ingredient si uleiul de cocos.