Generale

Cel mai bun mod de a darui un buchet de trandafiri

Un buchet de flori astazi este atat de universal,  incat este imposibil sa iti imaginezi un eveniment sau o sarbatoare fara aceste daruri magnifice ale naturii. Florile pot fi atat un cadou independent, cat si un plus fata de prezentarea principala. Iar optiunea cea mai populara si castigatoare,  in cazul in care donatorul nu cunoaste preferintele destinatarului,  este, desigur, trandafirul. Dar, cum este mai bine sa dai trandafiri, in ce cantitate si in ce gama de culori,  nu toata lumea stie.

Creatia perfecta a naturii

Trandafirul este  un cadou universal pentru diferite situatii:

  • ziua de nastere a mamei;
  • prima intalnire;
  • jubileul sefului;
  • nasterea unui copil a unui prieten apropiat;
  • Ziua Internationala a Femeii pe 8 martie;
  • ziua de nastere a profesorului tau preferat etc.

 

buchet-floriAceasta nu este o lista completa a acelor evenimente, pentru felicitari cu ocazia careia poti prezenta un buchet de trandafiri. Trandafirul simbolizeaza infinitul, deoarece are o forma rotunjita si nu are niciun inceput si niciun sfarsit. In plus, trandafirii sunt atat de frumosi, iar aroma lor este rafinata, si timp de mii de ani, nicio floare nu a putut fi comparata cu aceasta floare gingasa, in frumusete si eleganta. De mult timp, oamenii nu numai ca s-au bucurat de darurile naturii, ci si-au decorat cu ele sarbatorile si viata de zi cu zi. Cu ajutorul compozitiilor florale, barbatii si femeile au invatat sa comunice, transmitandu-si reciproc mesajele in limba florilor. Acest simbolism a ajuns chiar si pana in ziua de astazi.

Buchete de trandafiri online

Daca vei cumpara un buchet de flori din floraria online Bucuresti, denumita Floraria de vis,  vei putea spune foarte multe fara cuvinte. Vei putea sa-ti marturisesti dragostea, sa iti exprimi recunostinta si respectul si sa ceri iertare. Un rol important il joaca nu numai culoarea petalelor de trandafir, ci si cantitatea lor in compozitia buchetului. In cultura slava  exista o traditie pe care toti o respecta cu strictete.  Se ofera un numar par pentru cei plecati din aceasta viata si se daruieste un numar impar pentru cei ramasi in aceasta viata.

Alege un buchet de trandafiri pentru un cadou

Atunci cand nu ai timp sa mergi sa cumperi un buchet de trandafiri, poti sa apelezi la Floraria de vis, o florarie online Bucuresti, care ofera servicii de livrare la domiciliu. Din floraria online poti alege o compozitie florala pentru un buchet, in culoarea preferata. Toate buchetele comandate din Floraria de vis, sunt realizate in conformitate cu cerintele tale, sau dupa preferinta, realizate de un florar profesionist si sunt livrate catre destinatar prin serviciul de livrare flori online Bucuresti. Cu toate acestea, exista mai multe recomandari din partea florarilor, ca este mai bine sa acorzi atentie, buchetelor de flori realizate din trandafiri de lux.

Cum sunt florile de la Floraria de vis

  • Florile din buchet sunt proaspete, mugurul fiind strans si usor. Nu este permisa marginea maro pe petale, deoarece acesta este un semn sigur de floare ofilita.
  • Nu existe vreo paguba sau zgarietura pe frunze si tulpini.
  • Tulpina are culoarea verde si nu maro, si, in plus, nu este taiata din timp in timp, deoarece taierea frecventa reimprospateaza dar scurteaza
  • Exista anumite recomandari privind culoarea petalelor. Femeile si fetele cunosc mult mai bine simbolul culorii si al numarului de flori din compozitie,  si, pentru a evita neintelegerile, este mai bine sa lasi aceasta problema in pe baza cunostintelor floristilor experimentati si sa profiti de sfatul lor.

 

Ofera un buchet de trandafiri alegand culorile preferate. Acest semn aparent nesemnificativ,  poate rezolva multe probleme in relatia dintre barbat si femeie,  iar memoria acestei recunostintei va incalzi inima partenerei.