Uncategorized

Ce presupun serviciile de protectia muncii Bucuresti – află acum

 

Activezi în domeniul antreprenorial și-ți dorești ca totul să fie în regulă cu noua ta firmă? Află acum ce presupun serviciile de protectia muncii Bucuresti și optează pentru cea mai bună firmă de pe piață în această direcție. Chiar dacă ai suficiente variante din care poți alege, este extrem de important să nu alegi greșit. 

Serviciile de protectia muncii Bucuresti, dacă încă nu știai, implică o varietate de servicii. Printre cele mai des solicitate sunt servicii SSM și PSI atât pe partea de asistență, cât și pe partea de documentație, evaluarea riscurilor de accidentare, buletinul PRAM, medicina muncii, dar și cursurile de prim ajutor. 

Servicii SSM și PSI

Cât despre partea de servicii SSM ș PSI  se poate afirma faptul că acestea cuprind nu doar partea de asistență, cât și partea de documentații. Astfel, apelând la experți în domeniu, precum echipa Protectia-muncii.org, oferi firmei tale posibilitatea de a fi una dintre cele mai sigure în domeniu. Experții SSM și PSI sunt cei care te vor pune la curent cu toate neregulile, dacă există, în cazul firmei tale. 

De altfel, îți vor aduce la cunoștință informații cu privire la documentațiile de care ai nevoie, în cazul unui control. În acest fel eviți orice inconvenient sau o amendă care nu este mică, ci se ridică la sume cuprinse între 1000 și 5000 RON.

Evaluarea riscurilor de accidentare

Evaluarea riscurilor de accidentare se face o singură dată, presupunând nu doar întocmirea actelor, ci și verificarea clădirii sau spațiului în care îți desfășori activitate. Alege să oferi posibilitatea angajaților tăi de a lucra într-un mediu plăcut, familiar, dar cel mai important, sigur! Este mai mult decât important să le oferi siguranță la locul de muncă.

Buletinul PRAM

Buletinul PRAM este cel care se poate obține în urma verificărilor periodice a instalațiilor electrice. Este recomandat de către experți ca aceasta să se facă în fiecare an, întrucât lipsa unui buletin PRAM se poate solda cu amenzi din partea autorităților care vin în control. Nu ezita nicio clipă să obții acest buletin, iar dacă există probleme constatate de către electricienii avizați în domeniu, nu ezita să le rezolvi în timp util!

Medicina muncii

Tot ceea ce ține de servicii protectia muncii Bucuresti are la bază și servicii de medicina muncii, fisa de aptitudini. Astfel, este precizat de către codul muncii în vigoare că orice angajat nou trebuie să aibă o fișă de aptitudini. Nu ezita să îți programezi toți angajații în vederea eliberării unei astfel de fișe de aptitudini. 

Cursuri de prim ajutor

Protectia-muncii.org este una dintre firmele de servicii protectia muncii Bucuresti care oferă posibilitatea personalului tău de a se pune la curent cu tot ceea ce înseamnă primul ajutor! Acesta trebuie oferit în tocmai, după cum vor fi învățați de către experți!