Generale

Crește nivelul aderenței mașinii cu cele mai bune anvelope off road

 

Timpul petrecut alături de cei dragi se poate transforma în adevărate momente de distracție mai ales dacă dispui de o mașină 4×4 și un set de anvelope potrivit care să te trimită direct în pădure, în încercarea unei experiențe foarte extreme și cu foarte multă adrenalină. Pentru astfel de momente ai nevoie ca mașina ta să fie echipată corespunzător, cu cauciucuri off road de foarte bună calitate care să îți asigure un bun nivel de aderență cu solul.

Comercializarea anvelopelor de foarte bună calitate reprezintă unul dintre punctele forte pentru Auto Lucas, având o gamă complexă și diversificată de anvelope off road, potrivite fiecărui automobil. Făcându-și prezența de foarte mulți ani pe piața din România, compania a reușit să ofere întotdeauna profesionalismul și promptitudinea de care are nevoie orice client, aducând totodată prețuri foarte avantajoase. Obiectivul firmei este ca fiecare client să fie mulțumit de achiziția făcută, catalogul fiind adaptat tuturor nevoilor, cu anvelope off road provenite de la cei mai renumiți producători de pe piața globală.

Pasionații de off road se pot bucura din nou de drumurile pietruite și pline de noroiul în care distracția întâlnește cele mai înalte cote. Auto Lucas dispune de cauciucuri off road de foarte bună calitate pregătite oricând să țină pasul cu ultimele noutăți și să le ofere clienților satisfacția și garanția cuvenită. Alături de mașina potrivită de off road stau anvelopele off road, care trebuie să fie adaptate tuturor categoriilor de drum. Șoferii de off road trebuie să fie întotdeauna conștienți că vor conduce mașina pe cele mai rele drumuri și vor trece prin cele mai grele încercări și tocmai din acest motiv trebuie să își achiziționeze anvelope dedicate traseului pe care vor să circule. Este esențial ca mașinile 4×4 să fie întotdeauna pregătite din punct de vedere al aderenței și stabilității, calitatea anvelopelor putând să afecteze foarte mult acești factori și totodată consumul de carburant.

Anvelopele off road sunt prezentate prin indicatorii M+S (mud and snow), fiind potrivite oricărui tip de drum, inclusiv prin zonele mocirloase sau cu multă zăpadă. Există de asemenea și anvelope MT (mud terrain) ceea ce se traduce prin a fi teren noroios, sau AT (all terain) dedicate oricărui tip de teren. În funcție de zonele în care știți că circulați cel mai des este important să vă alegeți anvelopele off road potrivite. Auto Lucas vă întâmpină de fiecare dată cu cele mai bune produse de pe piață, anii de experiență și recenziile pozitive garantând sutele de colaborări de succes.