Personal

Cum cream un magazin online de succes in Romania

Comertul pe internet este extrem de benefic pentru orice afacere, lumea virtuala avand o multime de beneficii. Spre deosebire de un magazin clasic, un magazin online se adreseaza tuturor clientilor, din toata tara, dar si din strainatate. In plus, avand un magazin online nu ai nevoie de spatiu pentru prezentarea marfii, nu ai cheltuieli legate de utilitati, curatenie, decorari, afise si multe altele necesare unui magazin clasic. Indiferent de tipul magazinului online pe care il ai deja sau pe care iti doresti sa il creezi, principalul avantaj al unui astfel de magazin online este acela ca il poti controla din orice locatie in care ai acces la internet, la orice ora, chiar si atunci cand esti in concediu.

De ce sa creezi un magazin online

 Un magazin online ii ofera oricarui antreprenor sansa de a isi creste profiturile si a face cat mai multe vanzari, indiferent de tipul afacerii. Un magazin online promovat si optimizat periodic va aduce profituri substantiale si implicit va ajuta afacerea dumneavoastra sa infloreasca. Avand un astfel de magazin iti vei extinde afacerea, vei scapa de o multime de cheltuieli pe care un magazin clasic le are, ai sansa de a avea control total asupra magazinul oriunde si oricand, ai un numar de produse si servicii nelimitat pe care le poti promova pe pagina si nu in ultimul rand ai parte de un design ultra modern, functii complete si zero costuri ascunse, ceea ce inseamna mai multe vanzari si profituri mai mari. FIBER IT va ofera servicii complete de audit si consultanta indiferent de tipul magazinului online pe care il detineti, precum si servicii complete profesionale cu privire la creare magazin online “la cheie”.

De ce ai nevoie pentru a deschide un magazin online

 Online totul este mai usor. Tocmai de aceea FIBER IT iti ofera servicii profesionale menite sa te ajute sa vinzi online foarte usor, indiferent daca e vorba de un business la inceput de drum sau de unul de succes. Mai exact, echipa noastra te ajuta sa ai continut nelimitat de produse pe care sa le pui la dispozitia clientului, produse insotite de descrieri si de fotografii sau clipuri video. De asemenea, echipa noastra va avea grija ca potentialii clienti sa gaseasca usor produsul sau serviciul dorit, iar experienta acestuia in procesul achizitionarii online sa fie una cat mai placuta si mai fericita, astfel incat acesta sa revina in site.

Suntem alaturi de tine

Impreuna cu tine, FIBER IT va stabili continutul proiectului astfel incat magazinul online sa arate exact asa cum iti doresti. Impreuna, construim caramida cu caramida, in mod meticulos si profesional, verificam, testam si realizam toate modificarile necesare pentru ca magazinul tau sa functioneze perfect, fara erori. Acesta va functiona 100% in siguranta, fara intreruperi si va avea un design unic si modern menit sa atraga cat mai multi clienti. O data functional, iti predam magazinul “la cheie” si il propulsam in mediul online pentru ca tu sa te bucuri de cat mai multe vanzari.

  • Avantajele unui magazin online

 Asa cum am mai mentionat deja, un magazin online presupune mult mai putine cheltuieli. Echipa noastra de profesionisti iti ofera servicii de web design, programare si promovare web pentru ca tu sa iti deschizi un magazin online fara riscuri, cu investitii minime. FIBER IT administreaza toate detaliile din magazin legate de administrarea produselor si serviciilor oferite. De asemenea, oferim clientilor tai posibilitatea de a accesa cu usurinta magazinul online, de a primi informatii privitoare la oferte si promotii si de a avea o experienta foarte placuta in timpul cumparaturilor. Si pentru ca profesionalismul ne defineste, orice magazin online creat de noi va fi gata sa performeze in mediul online cu usurinta.

Succesul afacerii tale online ne preocupa, tocmai de aceea iti oferim si servicii de mentenanta si consultanta periodica in privinta oricarei probleme tehnice aparute.

Comertul online a crescut exponential in ultima perioada in intreaga lume. FIBER IT este aici pentru tine pentru a te ajuta sa detii un magazin online performant, complex si usor de administrat, pentru ca afacerea ta sa aiba succes garantat, iar tu sa te numeri printre intreprinzatorii de succes din intreaga lume.