IT

Cum sa promovezi afacerea in mediul online

Aveti o noua afacere si incercati sa atrageti clienti pentru a va defini portofoliul? Detineti deja o afacere dar nu activati in mediul online? Va recomandam sa nu mai asteptati si sa va faceti aparitia in toata regula si in mediul online. De ce?
Este un mediu foarte promitator si vast ce va poate aduce un plus extraordinar vizibilitatii afacerii ce o detineti.

Apelati la promovarea online pentru a va face cunoscuti pentru ca este, in prezent, una din cele mai eficiente metode de marketing online. Stim ca pentru a avea succes, pe langa serviciile sau produsele de calitate ce le oferim, publicitatea joaca cel mai important rol. Probabil ati aflat din articole citite de-a lungul timpului ca, de cele mai multe ori, publicitatea costa mai mult decat produsul. Nimic mai adevarat.

Scopul publicitatii este de a va face cunoscuta afacerea, atat prin brand cat si prin ceea ce oferiti. V-ati gandit deja sa va faceti aparitia online?

Promovare site Google

Folositi-va de promovare site Google pentru a atrage cat mai multi vizitatori pe site-ul dumneavoastra. De ce sa folositi Google pentru asta? Pai, pe langa faptul ca este cel mai utilizat motor de cautare din intreaga lume, Google, prin numarul imens de vizitatori, va poate da un BOOST extraordinar prin folosirea metodelor de promovare online oferite de TopOnWeb ce poate fi observat in vanzarile inregistrate.

optimizare-seo
optimizare-seo
Prin Google puteti sa va promovati site-ul folosindu-va de optimizarea SEO si de programele de publicitate sponsorizata, denumit Adwords. Prin Adwords puteti accede in mediul online foarte rapid. Este necesar crearea unei campanii in Adwords, stabilirea unui buget/zi, crearea de anunturi pentru serviciile/produsele oferite, stabilirea unui cost/clic si sunteti pregatiti sa inregistrati vizite. Foarte important de retinut este ca, prin Adwords, veti plati doar atunci cand utilizatorii vor accesa anuntul dumneavoastra.

In afara programelor de publicitate sponsorizata, prin motoarele de cautare puteti inregistra trafic targetat folosind promovarea SEO oferita de TopOnWeb. Ce este SEO? Acronimul de la Search Engine Optimization (Optimizarea pentru motoarele de cautare) si reprezinta modul de a urca paginile site-ului dumneavoastra in rezultatele generate de cautari. Cu SEO puteti ajunge in TOP-ul Google in urma unei campanii bine desfasurate pentru ca aceasta ascensiune sa fie una naturala si sa nu existe in timp riscul de a fi penalizat.

SEO

Odata ajuns in primele rezultate organice, site-ul dumneavoastra va rezista in aceste pozitii pentru o lunga perioada de timp, sau pentru totdeauna, aceste lucruri depinzand de mentinerea unei campanii de SEO permanente si de eforturile competitorilor. SEO este cea mai eficienta metoda de promovare online si cea mai sigura d.p.d.v al ROI (recuperarea investitiei). Un astfel de proces dureaza o perioada anume de timp, in functie de eforturile competitorilor, competitia nisei si a cuvintelor cheie, varsta domeniului etc. Cum spuneam, acest proces poate dura o anumita perioada pentru indeplinirea obiectivelor propuse (atingerea primelor pozitii) dar, odata finalizat cu succes, cum aminteam si mai sus, investitia in toata aceasta campanie de promovare online va fi recuperata rapid si, rezultatele vor rezista. Desi puteti opri oricand o campanie SEO dupa atingerea obiectivelor, recomandarea noastra, precum si a tuturor firmelor din domeniu este sa continuati campania. De ce? Nu pentru ca firmele doresc sa continue a va avea ca si client si sa obtina profit de pe urma dvs, ci, foarte important, pentru ca stim ca in orice domeniu exista competitie, si la fel ca si dvs, competitorii fac permanent eforturi pentru a va declasa si a obtine pozitii mult mai bune in Google.