Generale

Cum sa-ti cheltui banii in sezonul iarna-primavara? Te invata PrettyBox.ro!

Intotdeauna schimbarea garderobei aduce cu sine multe semne de întrebare. Ce piese vestimentare trebuie să achiziționezi în sezonul de iarnă 2019? Atunci când achiziționezi piese vestimentare noi le arunci pe cele vechi? Noi nu te sfătuim să faci acest lucru pentru că moda revine de fiecare dată. Peste câțiva ani vei vedea că piesele vestimentare pe care le considerai demodate au reintrat în stilul fashion.

Vrei să afli care sunt piesele vestimentare pe care merită să-ți cheltui banii în sezonul de iarnă 2019? Ei bine află că poți achiziționa 3 elemenete vestimentare care pot fi la modă în fiecare an. Acestea nu doar că sunt utile și comode, dar te vor face să fii și o persoană modernă! Nu cumpăra chestii pe care să dai banii degeaba. Evită piesele vestimentare pe care le porți o dată sau de două ori, mai ales dacă nu ai un buget foarte generos. Oricum ar fi bugetul tău, specialiștii consideră inutile anumite cheltuieli, mai ales dacă nu ești persoană publică.

Temperaturile din România pe timpul iernii pot atinge și sub -20 de grade Celsius. Acest lucru ne spune nouă că trebuie să fim bine înarmați pentru a putea înfrunta gerul, dar și umezeala. Cele mai urâte sunt momentele în care zăpada este aproape topită și te uzi la picioare. Achiziționarea unor încălțări potrivite pentru iarnă te vor scuti de aceste neplăceri. Ai grijă să alegi un model clasic mai ales dacă știi că stai prost cu banii. Perioada cu zăpadă nu durează mult timp și nu are sens să-ți cumperi an de an ghete de zăpadă. Dacă alegi un model clasic și un material de calitate le poți păstra mai mulți ani. Dacă însă îți poți permite, dă-ți frâu liber portofelului. Fii așadar prietenoasă cu extremitățile tale. Acestea sunt primele care se răcesc atunci când sunt temperaturi negative.

Citeste tot articolul pe PrettyBox.ro