Uncategorized

Epileaza-te acum la Mara Contor Academy cu laser!

Intr-o lume in care tehnologia este extrem de avansata iar laserul face minuni, aveti la dispozitie posibilitatea de a va epila definitiv, fara nici un pic de durere. Daca sunteti sceptici la inceput este momentul sa va convingeti ca acesta este purul adevar. Veniti cu incredere la cel mai bun salon de infrumusetare si simtiti-va rasfatati. Redescoperiti acea piele catifelata si neteda pe care oricine si-o doreste. Merita sa apelati la epilare definitiva cu laser pentru ca acesta poate fi utilizat pentru orice tip de par si pentru orice ten. Fie ca sunteti roscata , blonda sau bruneta rezultatele sunt la fel de evidente.

La Mara Contor Academy sunteti asteptati de catre un personal amabil si bine instruit. Impreuna cu acesti specialisti veti putea stabili un plan personalizat de tratament. Vei avea nevoie de mai multe sedinte de epilare cu laser, pentru ca aparatul actioneaza doar asupra firelor de par deja crescute in exteriorul pielii. Este nevoie de minim 6 sedinte pentru a trata si foliculii pasivi. 

Alegeti tratamentele de epilare definitiva cu un laser performant pentru a indeparta orice fel de surprize neplacute. Metodele de epilare nu ar trebui sa va faca sa simtiti durere, ci un plus de confort. Chiar daca la prima vedere pare un mit, este un pur adevar. 

 Acum este momentul oportun sa scapati de parul nedorit si sa va bucurati de rezultate uimitoare. Uitati de chinurile din trecut pentru ca in aceasta lume moderna, exista dispozitive de ultima generatie. Indepartati neplacutele iritatii si senzatiile de usturime, folosind o metoda practica si moderna de epilare cu laser. Mara Contor Academy va pune la dispozitie unul dintre cele mai performante aparate de epilat.  Nu ezitati sa accesati site-ul www.maracontoracademy.ro pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutati aparute.