Constructii

Idei de cadouri de Craciun

Că tot vin sărbătorile, m-am gândit să îți prezint câteva idei de cadouri pentru Crăciun. În mare parte, un bărbat nu își mai dorește să primească parfumuri, cutii cu ciocolată, haine sau știu eu, produse de îngrijire corporală. Mulți dintre bărbați, așa cum sunt eu de exemplu, îmi doresc ca nevastă-mea să-mi ofere un cadou util. Iar atunci ceea ce pentru mine este util acum că sunt la casa mea nu poate fi decât o trusă sau un produs din această categorie de scule electrice.

Pentru mine o drujbă electrică înseamnă un cadou esențial

Nu cred că pot să mă fac înțeles. Pentru mine o drujbă electrică poate fi un cadou pe care mi-l doresc de câțiva ani. Și asta pentru că locuiesc la casă. Deși am văzut niște oferte de nerefuzat pe Timoshop.ro, eu încă îi las browserul deschis soției mele ca să înțeleagă din semne că îmi place ochilor ceea ce am văzut. Și cred că mă va face fericit. De asta vă și spun, încercați să faceți bărbaților cadouri care le pot fi utile. Nu sunt egoist, am nevoie de o drujbă electrică pentru nebuniile pe care le vreau în curte. Nu contează ce marcă e, dacă e una dintre aceste drujbe electrice e mai mult decât suficient pentru mine.

scule electri

E un cadou pe care am să-l prețuiesc, în sensul că atunci când ai nevoie de ceva, prețuiești doar atunci când știi că îl folosești cu adevărat. Mai am și un rotopercutor, dar parcă nu se compară cu o drujbă electrică, iar față de cea pe benzină e cu mult peste ea, să zicem că în seara ajunului mă voi bucura cu adevărat de o astfel de surpriză. Pentru că da, soțiile dacă își iubesc soții, le vor cumpăra drujbe electrice sau scule electrice, la un super preț doar de pe Timoshop.ro, că ce-i drept, și ele vor vedea cu ochii lor, ai livrare gratuită și în plus ai 30 de zile să te răzgândești dacă de exemplu nu-ți place produsul. Dar în cazul meu, nu cred că ar fi probleme, că doar deaia las browserul deschis pe pagina respectivă cu zilele. Pentru că știu că astfel de produse mă pot face fericit.

Cam astea sunt ideile mele de cadouri de sărbători. În cazul în care credeți că și bărbații voștri sunt niște zei ale reparării, ale treburilor care se fac pe acasă și i-ar fi necesar o astfel de ustensilă, să știți că nu veți da greș. Noi bărbații știm să ne bucurăm de cadouri, de multe ori ne bucurăm și o de momeală la pești, dărămite de o drujbă electrică profesională cu care să își facă treabă. Așa că, dă-i să sune, cântărește și ia cea mai bună decizie ca să îți faci un ajung de neuitat!