IT

Litere volumetrice de la eCBR pentru a ieși în evidență

Când ai un business ești interesat să ieși în evidență în fața clienților și a potențialilor clienți. Cauți litere volumetrice? Cei de la eCBR au soluția optimă pentru tine.  Chiar dacă nu ai un business ci pur si simplu organizezi un eveniment privat, poți opta de asemenea pentru litere volumetrice. Cu ajutorul acestora poți scoate în evidență numele mirilor, a bebelușului botezat sau a sărbătoritului. 

Literele volumetrice reprezintă o modalitate genială de a evidenția exact ce te interesează. Pe lângă faptul că atrag atenția, o fac într-o manieră foarte elegantă datorită designului. 

Despre eCBR

Site apărut în urma înființării agenției de publicitate CBR Marketing Solutions. Compania înființată în anul 2012 se bucură de o echipă tânără și specializată pe domeniul printului. Alături de o aparatură de ultimă generație, eCBR oferă garanția calității și seriozității.

Litere volumetrice luminoase sau normale

Literele volumetrice reprezintă o metodă inedită de a-ți prezenta numele firmei outdoor sau indoor. Această metodă s-a dezvoltat foarte tare în ultimii ani și datorită evoluției tehnologiei. 

Acestea oferă eleganță și vizibilitate, la prețuri deloc piperate, fiind astfel accesibile mai multor categorii de companii. 

Agenția de publicitate eCBR vă poate oferi litere volumetrice de mai multe feluri:

litere volumetrice din plexiglas . Acestea  se pot realiza cu iluminare mixtă (față și halou), având un efect foarte mare.
litere volumetrice din aluminiu, inox, alamă, cupru. În  acest caz se foloseȘte doar iluminarea de tip halou.
litere nevolumetrice decupate. Acestea se pot decupa din aluminiu, inox, alamă sau cupru. Ele nu au volumetrie iar lumina care li se poate aplica este de tip halou.

Publicitatea outdoor cât și cea indoor are nevoie de creativitate. Nimic în publicitate nu funcționează fără creativitate și din acest motiv eCBR vă stă la dispoziție cu consilierea gratuită și consultanță onlien 24/7. 

Ai nevoie de idei geniale pentru a-ți afișa reclama companiei tale, eCBR știe exact ce să-ți ofere. Bazându-se mult pe fidelizarea clienților, termenele de livrare vor fi de fiecare dată respectate. Pe lângă litere volumetrice, aceștia îți oferă o gamă extrem de variată de produse/materiale promoționale. 

Cu ajutorul materialelor promoționale faci pași mici, dar siguri în drumul tău spre cele mai înalte culmi ale succesului. Niciun antreprenor care se respectă nu neglijează acest aspect al companiei lui. Nu te promovezi nu exiști, clienții nu știu că tu exiști ca și companie. Dacă de exemplu deții un restaurant, dar la intrare nu folosești litere volumetrice luminoase sau normale, persoanele care trec pe acolo nu au de unde să știe că înăuntru se desfășoară activitatea unui restaurant. 

Literele volumetrice luminoase sunt vizibile mai ales noaptea și au un efect wow asupra ochiului uman. Făcute într-o manieră elegantă, cu  bun gust, evitând fonturile greu de citit, acestea pot fi chiar spectaculoase. 

Atunci când debordezi de creativitate și vrei să atașezi fel și fel de brizbrizuri reclamei tale  nu faci decât să obosești cientul. Nimeni nu are timp pe stradă să se gândească la ce ai vrut tu să transmiți prin simboluri și fonturi greoaie. 

Fii simplu și concis, pune accentul pe contrast și pe lizibilitate și vei reuși să atragi atenția cu ajutorul literelor volumetrice de la eCBR.