Personal

10 motive pentru care să alegi folieri masini Iasi de la RoyalPrint.ro

Așa cum știm cu toții, publicitatea în mediul online și offline a crescut de la un an la altul. Iar asta au arătat-o în ultimul timp statisticile. Majoritatea dintre noi suntem foarte entuziasmați atunci când ne vedem brandul preferat la televizor, pe facebook făcând oferte sau pur și simplu când vedem articole despre produsele lor. Însă astăzi, vom vorbi despre o altfel de promovare/publicitate, anyway, cum vreți să-i spuneți, care este foarte importantă, deși poate că nu ar părea.

În cazul meu, dacă am o cofetărie offline, desigur, îmi creez un website, încerc să îmi numesc cofetăria cu un nume scurt ca toți cei care îi calcă pragul să o țină minte, și desigur, să am un motto. Gen: Prăjiturile inimii se află doar la noi. Atunci desigur că și cofetăria mea se va numi ” Casa Cupidon”, sau știu eu.. ceva ce să aibă legătură cu motto-ul. Însă pentru că de promovarea online nu o să discutăm acum, aș dori să mă promovez offline în cel mai atrăgător mod. Și atunci intră în ecuație două din  serviciile oferite de Royal Print, și anume ” folieri masini iasi” & colantari caroserii auto iasi

Ce înseamnă de fapt o foliere de mașină?

Deși am încercat prin exprimarea mea să găsesc o definiție explicită, răspunsurile însă date pe site-ul oficial RoyalPrint.ro sunt mult mai bine definite. Așadar, o foliere de mașină înseamnă acoperirea integrală a autovehicului cu autocolant de cea mai bună calitate Oracal.

Ce ne oferă RoyalPrint.ro dacă ne foliem mașinile la ei?

 • În primul rând vom avea garanția că vopseaua este protejată pe toată suprafața.
 • Rugina va apărea foarte greu sau mai deloc.
 • Costul de colantare este mult mai mic față de vopsire.
 • Au un design net superior față de vopsea.
 • Iar în cazul în care veți avea incidente în trafic, se vor putea înlocui foarte ușor ulterior.

Folierile de mașini ajută maxim atunci când vrei să îți ocrotești mașina de zgârieturi, când vrei să vinzi sau când vrei să arate deosebit. Până mai acum ceva timp nu existau decât două variante să obții un efect senzațional la mașina ta, să o vopsești sau să o colantezi, însă dacă nu vrei să obții și promovare offline, folierea mașinii te va ajuta și la efectul de orbire, pentru că foliile îl vor reduce, vei avea o securitate sporită și va împiedica decolorarea prematură a interiorului mașinii. Iar confortul vostru ca șoferi sau pasageri.. va fi unul pe măsură.

Însă pe lângă folieri masini iasi, RoyalPrint.ro oferă și alternativa pentru publicitate în trafic, în mediul offline, ca toți cei care ne întâlnesc mașina să nu ne uite afacerea, ci mai degrabă să le stârnească interesul. Cel mai interesant este că tot ei se ocupă de grafică, de print și de tot ceea ce este necesar ca mașinile noastră să arate bine. Ai un blog? Ai o afacere? Vrei să îți promovezi micul proiect? Atunci aplică pentru folieri caroserii auto iasi și sigur că îți va ieși totul ca la carte.

Ce este sau ce înseamnă colantarea unei mașini?

”Colantări maşini Iaşi înseamnă acoperirea integrală a autovehiculului şi se face dintr-o singură bucată. Stickerele sunt autocolante tăiate la formă (logo, text, imagini etc) şi se aplică direct pe maşină. Stickerele auto dau un design plăcut maşinii şi sunt o modalitate foarte eficientă de reclamă.” Acum că ne-am pus la punct cu detaliile tehnice, trebuie să vă spun care sunt cele 10 motive pentru care eu recomand să-i alegeți pe cei de la Royalprint.ro

10 motive pentru care puteți să-i alegeți pentru folieri caroserii auto iași și folieri mașini iași pe cei de la RoyalPrint.ro

 • Au costuri reduse.
 • Dispun de o gamă foarte largă de culori.
 • Ei fac din folierea mașinii o soluție ideală ca să ai o imagine mai bună.
 • Oferă pachet complet de grafică și print autocolant.
 • Pe lângă aceste servicii este una dintre cele mai bune tipografii existente în Iași.
 • Au o sumedenie de alte servicii care vă pot fi de ajutor în caz că vă doriți și alte obiecte pentru publicitatea offline, și aici mă refer la: pixuri personalizate, flyere, tricouri cu brand, logo și date de contact. Ș.A.M.D
 • Își respectă clienții și încearcă să le ofere cele mai bune servicii de pe piață. Inclusiv când vine vorba și despre cărțile de vizită pe care ei le fac din cele mai bune cartoane, chiar dacă le alegi pe cele mai ieftine.
 • Dispun de gravură prin laser și astfel că indiferent de evenimente, ei pot fi soluția ideală pentru tine.
 • Pe ei îi recomandă calitatea și serviciile ireproșabile pe care le oferă.
 • Și nu în ultimul rând, înainte de tot ceea ce știu ei să facă, știu să-și asculte clienții și să pună în practică tot ce își dorești aceștia.

De asta trebuie să îi alegeți! Pe RoyalPrint.ro veți găsi o muuuuulțime de servicii care mai de care mai tentate, cât să le încerci. În cazul de față, eu nu-mi doresc decât să-mi trag o promovare pentru blog… prin folierea unei caroserii, nu de alta, dar poate chiar ajung să îmi fac un trafic mai mare, să fiu cunoscut, dar să și îmi protejez mașina.

RoyalPrint o să rămâna la fel de buni, indiferent dacă luați în calcul recomandările mele sau nu. Dar credeți-mă, cine are de câștigat din această alegere… sunteți doar voi. Să nu uitați asta, da?