Personal

5 lucruri pe care nu le ştiai despre Total Construct

În urmă cu ceva timp, având o colaborare destul de lungă cu Total Construct, am ajuns să îi cunosc în ce priveşte realizarea de servicii [ de super servicii] chiar, şi mi-am zis că dacă eu am avut o experienţă foarte frumoasă cu ei, ar fi cinstit din partea mea să dau aceste lucruri mai departe. Astfel că odată ce mi-au terminat de finalizat nişte sisteme de automatizari de acces, am zis că ar fi cool să fac un top cu 5 lucruri pe care lumea nu le ştie atunci când vrea un serviciu asemănător cu al meu.

1.  Echipa celor de la Total Construct ascultă întotdeauna cu atenţie cerinţele clientului. – În cazul meu, pot spune că am fost extra ascultat şi fiecare întrebare care am pus-o, deşi cel mai probabil unele nu priveau serviciul pe care l-am ales, ci eram curios de cum functionează nişte usi industriale rapide, ei au fost prompţi şi super rapizi în răspunsurile lor.

2. Serviciile lor sunt asigurate de Generali – Aţi mai auzit vreodată ca un serviciu să aibă o asigurare? Ei bine, se pare că se poate. Orice serviciu pe care ţi-l pun la punct are asigurare, astfel că poţi sta liniştit şi fără nicio indoială că sigur ei sunt cea mai bună echipă pe domeniul ăsta.

3. Au servicii diferite, atât pentru oameni cu case cât şi pentru oameni cu afaceri – Indiferent că vrei doar nişte usi de garaj, o uşă industrială sau un sistem andocare, ei se pliază pe nevoile tale fără nicio problemă. Să fii sigur de asta!

4. Au experienţă de peste 20 de ani, iar motto-ul lor este că decât un client nemulţumit care alungă 10 posibili clienţi, mai bine 10 clienţi mulţumiţi, care pot aduce un posibil client. Ceea ce pe mine m-a fascinat! În acest business, ca să nu te ia concurenţa trebuie să evoluezi, iar în aceşti 20 ani, Total Construct chiar a arătat că poate să facă să iasă din mână lor proiecte inedite!

5. Mereu atenţi la nevoile tale! –  Ştii că atunci când te duci la un expert, te duci la el pentru că eşti sigur că el ştie ce ai nevoie deşi tu nu ştii nici cum se numesc termenii respectivi? Ei bine, ei mi-au explicat pe înţelesul meu cum stă treaba cu uşile de garaj frumoase pe care le vezi chiar şi în filme, de grilajele de aluminiu de la geamuri pe care le vezi la oamenii care ştiu ce vor şi multe, multe alte chestii faine. Tot ce pot să îţi zic e că merită să lucrezi cu ei!

Cred că cuvintele sunt de prisos. Odată ce intraţi pe site-ul usagaraj.ro, accesaţi portofoliu, acolo veţi vedea ce poate face Total Construct cu adevărat şi de ce îi laud cu atât folos! Mulţumesc Total Construct, pentru serviciile impecabile pe care mi le-aţi pus la dispoziţie. Cu siguranţă am să mai revin şi cu alte proiecte!

Dacă ai şi tu nevoie de serviciile lor, nu ezita să-i contactezi. Cu siguranţă nu o să-ţi pară rău!