Personal

Barbatii cu chelie sunt mult mai inteligenti!

Daca esti chel sau daca ai prieteni cu chelie, frati, rude sau colegi de munca, afla ca a pierde mai mult decat desimea parului nu este un lucru rau. A fi chel inseamna a fi si mai inteligent, dupa cum sustin studiile. Sau femeile … De asemenea, tot ele sustin ca barbatii fara par in cap sunt si mai aratosi.

Barbatii fara par pe cap sunt vazuti drept persoane mai de succes si mai dominante in afaceri decat barbatii cu plete lungi sau cu un par bogat. Un studiu efectuat acum cativa ani in urma sustine faptul ca femeile sunt mult mai atrase de barbatii cu chelie, care li se par lor mai masculini, mai puternici si mai aratosi.

De aici si faptul ca multe vedete masculine de la Hollywood le sunt foarte simpatice femeilor din toata lumea. Nume precum Dwayne “The Rock” Johnson, Bruce Willis, Jason Statham, Vin Diesel, LL Cool J, Billy Zane, Tyrese Gibson, Patrick Stewart, Pitbull, le sunt foarte dragi reprezentantelor sexului feminin. Si nu numai ca le suna lor bine, dar aceste celebritati masculine sunt si foarte de succes, au o inteligenta ascutita si stiu sa se faca placute.

Citeste si despre inmormantari!

De obicei, barbatii cu chelie sunt si mai in varsta(desi aceasta poate fi o preferinta si pentru cei mai tineri) si tind sa fie vazuti de cei din jur drept mai destepti, dar si intelepti datorita varstei lor. Insa, vezi tu, daca esti chel doar pe anumite portiuni ale capului, atunci nu mai esti vazut in acest fel, ci, din contra, esti dat la o parte si introdus intr-o alta categorie de barbati: neputinciosi si mai putin atractivi.

Vezi ce faci, data viitoare cand mai vrei sa impresionezi o femeie si esti chel doar in varful capului sau pe laterale, mai bine mergi la frizer si cheleste-te de tot. Asa vei rezolva problema si vei parea si mai masculin in ochii lor. Bafta!