Generale

Ce destinatii populare pentru vacante poti bifa pe lista ta de calatorii?

In acest an, concediul tau de vara poate arata fabulos deoarece agentia de turism TravelIdea iti pune la dispozitie doua dintre cele mai populare destinatii de vara din Europa: vacante Grecia si vacante Bulgaria. Ambele variante de sejururi pot fi selectate din ofertele TravelIdea la preturi bune si prin metoda de rezervare Early Booking. De asemenea, te vei bucura sa auzi ca aceste oferte de vacante includ si servicii All Inclusive, astfel incat sa stai fara grija, deoarece ai totul asigurat.

Ce destinatii populare de vacante Grecia poti gasi in oferta TravelIdea?

Daca vei intra pe site-ul travelidea.ro, la sectiunea vacante Grecia, vei descoperi ca nu doar una si 13 destinatii populare de vara iti stau la dispozitie pentru concediul cu iz de soare din Grecia. Ai de ales intre 998 de oferte in cele mai minunate statiuni litorale, insule si locatii insorite si fermecatoare din Grecia. Asadar, te vei putea plimba in voie prin Atena, capitala Greciei si cel mai mare oras din tara. Este un adevarat centru pentru arte si istorie. Tot aici poti intra ca turist in cele mai atractive muzee, temple grecesti si te poti minuna de splendidele ruine ale fostului templu dedicat zeitei Athena.

Partenon, simbolul orasului Atena. De asemenea, daca iti place sa stai cu burta la soare si sa te bronzezi sau sa inoti in apele intens colorate ale Marii Ionice, poti alege vacante Grecia in insula Corfu. Acest loc este cunoscut pentru istoria sa bogata care o diferentiaza ca infatisare de celelalte locatii din Grecia. O arhitectura bogata si cele mai multe ruine, palate si cladiri istorice cu un farmec aparte te vor intampina aici.

Daca ai mai fost in Grecia, atunci alege vacante Bulgaria – o varianta optima pentru concediul in familie

Tot Travelidea s-a gandit si la cei carora le place Marea Neagra si sunt cu familia peste tot. O varianta extrem de tentanta pentru asemenea calatori este oferta vacante Bulgaria care te poate duce in 3 dintre cele mai populare si frumoase statiuni litorale din Bulgaria. Daca pana acum doar ai auzit de la prieteni despre Albena, Sunny Beach si Nisipurile de Aur, acum ar fi cazul sa te convingi singur de natura speciala a acestor locuri, extrem de apropiate de Romania.

Daca nu iti place Grecia sau ai mai fost in concediu acolo, atunci mergi pe mana unor oferte de vacante Bulgaria oferite de agentia TravelIdea. Aceasta cauta mereu sa multumeasca diferitele tipuri de calatori ce isi doresc un concediu de vis. Asadar, pentru tine poate fi ideala o vacanta alaturi de familia in Bulgaria, cu servicii All Inclusive si cu oferte de pret dintre cele mai accesibile, ca pentru un grup de mai multe persoane.

Apeleaza la TravelIdea pentru organizarea unei vacante relaxante!