Personal

Extensii Zen – Un brand Premium care ofera extensii atat pentru clienti cat si pentru stilisti

In ziua de astazi, tot mai multe doamne si domnisoare viseaza la un par mai lung si stralucitor. Si cum aceste extensii sunt din ce in ce mai la moda printre persoanele publice, nu este de mirare ca au ajuns sa fie din ce in ce mai cautate. Insa, cele care doresc sa isi puna extensii, trebuie sa stie ca nu toate extensiile sunt la fel. Ca si in cazul altor produse, si extensiile se diferentiaza foarte mult in functie de calitatea parului utilizat la realizarea lor. Extensiizen.ro este unul dintre cele mai cunoscute nume atunci cand vorbim despre extensii, clientele fiind extrem de multumite de calitatea pe care au regasit-o. Astfel ca ii luam ca reper.

Alegerea unor extensii potrivite nu este tocmai o misiune prea usoara, insa specialistii de la extensiizen.ro ofera consiliere in acest sens. In primul rand, consilierea se refera la culoarea, lungimea si densitatea acester extensii, astfel incat sa se potriveasca cat mai bine. Spre exemplu, pentru un par subtire si rar, se vor folosi patru pachete (200 grame). Pentru un par des, va fi nevoie doar de 2 pachete (100 grame). In cazul in care va doriti un amestec perfect de culoare, va trebui sa utilizati doua sau chiar trei culori. Fiind vorba despre extensii premium, acestea vor putea fi purtate pentru o perioada foarte lunga de timp, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji.

ZEN – un brand ce ofera extensii pentru stilisti

Poate nu stiati, insa, dar  ZEN este un brand care a aparut din dorinta unui stilist de a crea niste extensii care sa se potriveasca atat cerintelor clientelor, cat si exigentelor unor stilisti profesionisti. Cand spunem ZEN, ne referim la niste extensii par natural premium, de calitate superioara si care vor avea o viata lunga, fara a va face niciun fel de probleme. Echipa extensiizen.ro este formata din zece specialisti in acest domeniu, cu experienta in orice fel de extensii, care va pot ajuta cu orice detaliu de care aveti nevoie.

Culoarea va fi in prealabil echilibrata, aceste extensii fiind fabricate din par virgin natural 100%. De asemenea, aceste extensii de par profesionale pot fi spalate, ondulate, coafate, indreptate, oferind garantia frumusetii si a rezistentei in timp. Extensiile ZEN sunt niste extensii par virgin natural 100%, extensiile pot fi cu cheratina, extensii tape on–  sunt cele cu banda hipoalergenica premium, care pe langa ca este puternica, nici nu dauneaza in niciun fel parului.

Pentru mine si  prietenele mele, Extensiizen.ro a reprezentat intotdeauna o experienta de care am fost foarte multumite. Ne-am bucurat atat de calitatea produselor, cat si de serviciile oferite. De asemenea, am fost placut surprinse ca se ofera si o garantie pentru toate acestea. Insa, fiind vorba despre niste extensii par virgin natural 100% nu ne-am facut nicio grija, ca simtim cu mana noastra, si chiar si coaforurile din zona ne-au spus ca sunt cele mai calitative extensii din cate au vazut pana acum.