Personal

Haine speciale la comanda de la Atelierul de Croitorie ArtShot Bucuresti

In ultima vreme, tot mai multe croitorii online cu haine au aparut. Insa, de cele mai multe ori nu putem avea incredere in acestea, mai ales daca nu stim nimic despre cei ce stau in spatele lor. Pe aceasta piata a croitoriilor online de haine s-au remarcat in ultima perioada cei de la ArtShot – https://atelierartshot.ro/, un producator de haine ceva mai speciale. De ce spunem speciale? Pentru ca este vorba despre niste haine pe care le creeaza la comanda, si le creeaza bine. Moda cu aceste haine unice a aparut deja de ceva vreme, fiind tot mai raspandita acum si in Romania.

atelier artshot

Cei care au gandit acest concept de atelier croitorie Bucuresti online de haine, au plecat de la ideea unor haine diferite, care sa fie duse intr-o alta dimensiune. Astfel ca pe langa cosuri de animale, echipamente pentru organizatii, imbracaminte pentru hostesse, haine pictate pe care le fac cei de la ArtShot reprezinta un mix excelent intre arta si materialele de calitate. Produsul final este unul unic, durabil si care este capabil sa transmita o emotie. Si, asa cum am spus si mai devreme, este un produs special. Aceste haine pictate inca nu sunt atat de intalnite la noi, asa ca aveti deja garantia de a intoarce privirile celor din jur atunci cand le veti purta.

 Realizate in atelier, aceste haine au o calitate net superioara

Cei care se afla in spatele Atelierului de Croitorie ArtShot isi doresc ca hainele lor sa fie in primul rand calitative. Din acest motiv, ei acorda o atentie speciala atunci cand vine vorba despre alegerea materialelor. Insa, voi veti avea garantia de a cumpara niste haine realizate din materiale de calitate, si care se vor dovedi durabile in timp. A doua grija pe care o au cei de la ArtShot este cea legata de imprimeu, acesta fiind aplicat manual pentru fiecare haina in parte. Insa, experienta celor din atelierul Art Shot este cea mai importanta in acest proces, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji!

Este interesant ca putem alege fie haine ceva mai elegante pentru ocazii speciale, fie haine casual, pe care le putem purta zi de zi. Ce spuneti, v-am starnit deja curiozitatea cu privire la aceste haine realizate la comanda cu care se lauda cei de la ArtShot?! Nu doar ei se lauda, insa si voi va veti lauda cu ele mai mult ca sigur! Unde mai punem si ca preturile nu sunt deloc mari?! Eu mi-am cumparat cateva rochii facute la comanda de ei si niciuna dintre ele nu era mai scumpa de 250 de lei!