Generale

Incarcatoare laptop pentru orice model

Incarcatoare laptop Dell Packard Bell

Packard Bell reprezinta o gama de laptopuri de mare succes in randul studentilor, pentru ca au preturi accesile. In plus multe modele recent au controale touchscreen. Dar cand vorbim despre incarcatoare pentru aceste laptopuri va recomandam laptopstrong.ro – magazin specializat in componente si accesorii de baza pentru orice model de laptop.

Preturile la incarcatoare de laptop Packard Bell sunt cuprinse intre 75 si 100 de lei si pot avea mai multi parametri. Astfel modelele de 19V cu 3.42A si 66W pot avea conector de 5.5 x 1.7mm si costa 75 de lei. Sunt compatibile cu mai multe modele de laptopuri Packard Bell. Daca aveti un Packard Bell si nu stiti exact ce tip de incarcator sa cumparati pentru el, ne puteti suna la numerele de telefon 0768.335.533 / 0754.588.341 si va vom ajuta cu placere.

Incarcatoare laptop Dell

Acum ceva timp laptopurile Dell putea fi achizitionate doar online, dar azi producatorul si-a diversificat oferta si se adreseaza unui segment mai larg de utilizatori. Asa se face ca azi, multe firme mici, medii si mijlocii, dar si utilizatori persoane fizice opteaza pentru un laptop Dell. Dupa cum se stie laptopurile Dell sunt extrem de fiabile si rar se intampla sa existe probleme pe partea de incarcatoare. Cu toate acestea, exista unele exceptii, serii de laptopuri care nu au excelat la capitolul alimentare. Din fericire cand apar astfel de probleme si incarcatorul de laptop Dell trebuie schimbat, investitia nu este una foarte mare. Poate de aceea, multe persoane aleg sa mai cumpere un incarcator „de rezerva” pentru laptopul pe care il folosesc in mod frecvent.

Incarcatoare laptop HP

Hewlett-Packard este deosebit de renumit pe piata imprimantelor, dar acest producator ramane si unul din cei mai buni pioni de pe piata laptopurilor. HP construieste laptopuri foarte fiabile, performante, cu functii moderne si design actual. Ar trebui sa aveti intotdeauna un incarcator HP la indemana ca sa nu riscati sa ramaneti fara baterie si sa nu puteti folosi laptopul. Si pentru a evita accidentele electrice, asigurati-va ca incarcatorul pe care il alegeti este adecvat.

La laptopstrong.ro oferim incarcatoare laptop de foarte bune calitate. Avem si incarcatoare originale, dar si incarcatoare compatibile, care sunt mai ieftine. Daca vreti sa economisiti bani alegeti o varianta compatibila, caci si aceste incarcatoare beneficiaza de garantie din partea firmei. Fie ca va doriti un incarcator in plus sau un nou incarcator pentru a-l inlocui pe cel vechi si defect, va asteptam pe laptopstrong.ro pentru cele mai bune oferte.