Personal

Jocuri pacanele cu 77777

Fie că vorbim de jucători experimentați, fie că ne referim la începători, cert este că jocurile de tip pacanele clasice au fost și continuă să se poziționeze în topul preferințelor jucătorilor la casino online. Jocurile clasice au devenit populare, atât în locațiile fizice, cât și în mediul online datorită regulilor simple de joc, a posibilităților ridicate de câștig, dar și a distracției pe  care o oferă. Dar cum poți recunoaște jocurile cu pacanele clasice? În principal, prin intermediul simbolurilor clasice care predomină pe rolele jocului, adică fructe, clopoței, steluțe aurii, simbolul 7 dar și BAR. Aceste jocuri clasice sunt denumite de jucători pacanele cu 77777. Ești curios să descoperi unele dintre cele mai populare pacanele clasice?

pacanele cu 7777

Top 3 jocuri pacanele cu 77777

  1. Flaming Hot

Din categoria de jocuri pacanele cu 77777 face parte Flaming Hot, un joc clasic cu 5 role, 3 rânduri și 40 linii de plată fixe. Scopul fiecărui joc cu pacanele este de a crea combinații de simboluri identice care să-ți acorde câștiguri, iar pentru ca acestea să fie acordate, trebuie să-ți plasezi pariul înainte de a începe jocul. Pariul este setat prin stabilirea valorii monedelor, valoarea minimă dar și maximă fiind 1. Jocul prezintă și 5 pariuri fixe poziționate sub role, iar după ce ai ales pariul dorit, poți apăsa click pe „Start”, iar rolele se vor roti. O primă funcție specială a jocului este Gamble prin care, dacă ghicești corect culoarea cărții următoare, câștigurile tale se vor dubla, dar dacă presupunerea ta se dovedește a fi greșită, vei pierde toate câștigurile obținute pe parcursul jocului. Este o funcție riscantă, tocmai de aceea  rămâne la alegerea ta dacă o vei activa sau nu.

De asemenea, jocul prezintă bonusul Jackpot Cards Mistery, fiecare jackpot fiind ilustrat de unul dintre următoarele simboluri: clubs, diamonds, hearts și spades. Jucătorii vor avea de ales 3 cărți identice care să se potrivească dintr-un total de 12 cărți. În funcție de cărțile identice selectate, vei primi un premiu care se va alătura câștigurilor curente.

  1. 40 Super Hot

Un alt joc de pacanele cu 77777 similar cu Flaming Hot este 40 Super Hot, jocul clasic cu 5 role, 3 rânduri și 40 linii de plată fixe. Poți seta pariul dorit prin ajustarea valorii monedelot sau poți alege unul dintre cele 5 pariuri de sub role. Odată ales unul dintre cele 5 pariuri prestabilite, jocul va începe. Jocul prezintă funcția Autoplay prin care poți alege numărul de câte ori vrei ca rolele să se rotească consecutiv, jocul devenind astfel mult mai simplu. Trebuie doar să aștepți combinațiile câștigătoare și să-ți revendici câștigurile.

Posibilitatea activării funcției Gamble pentru a-ți dubla câștigurile este oferită și de acest joc, așa că, încearcă-ți norocul la pacanele. Dacă funcția Gamble nu este tocmai potrivită pentru tine, atunci profită de runda bonus Jackpot Cards Mistery și găsește cărțile identice care să-ți acorde cele mai mari câștiguri.

  1. Burning Hot

Burning Hot se înscrie tot în tiparul clasic de jocuri pacanele în care simbolurile principale sunt reprezentate de fructe, simbolul 7, clopoței aurii, dar și un trifoi cu patru foi care sper că-ți va purta noroc. Jocul prezintă 5 role, 3 rânduri și 5 linii de plată fixe, iar în ceea ce privește simbolurile, jocul surprinde prin două simboluri speciale, și anume Scatter, adică un dolar și o stea purpurie și simbol Expanding Wild, trifoiul cu patru foi, care poate înlocui toate celelalte simboluri ale jocului. Setează pariul ajustând valoarea monezilor sau alegând de sub role un pariu deja stabilit, apasă “Start” și fii pregătit de distracție.

Funcțiile speciale ale jocului sunt Gamble, care poate fi activată oricând dorești cu un singur click și bonusul Jackpot Cards Mistery, care îți oferă șansa de a-ți mări câștigurile, fără riscul de a pierde câștigurile obținute până în momentul respectiv.

Ce joc te atrage cel mai mult? Mai bine le încerci pe toate profitând de o ofertă exclusivă pe Joc Pacanele, locul în care găsești toate cazinourile licențiate și cunoscute din România cu bonusuri de bun venit avantajoase pentru tine. Spre exemplu, accesezi Joc Pacanele, îți deschizi cont la Netbet și poți profita fie de un bonus de bun venit fără depunere de 50 rotiri gratuite, fie de un bonus de bun venit cu depunere de 100% în limita a 800 RON care îți va dubla depozitul inițial, astfel încât să joci profitabil. Și pentru că Netbet îți surprinde mereu jucătorii, în parteneriat cu Joc Pacanele, îți oferă încă 50 rotiri gratuite să te bucuri de jocuri pacanele.

Alege un bonus avantajos pe Joc Pacanele și descoperă cele mai atractive pacanele cu 77777!