Uncategorized

Produsele fragile pot fi transportate in siguranta daca apelati la o folie cu bule de aer

Am fost pus de curand in situatia de a fi nevoit sa trimit cateva produse fragile unei cunostinte. Totul bine si frumos, insa cand mi-am dat seama ca acele produse prezinta un risc foarte mare de a nu ajunge intregi la destinatie, m-am cam speriat. Ma gandeam deja la tot felul de variante, de la impachetatul lor in ziare si pana la invelirea lor in haine. Ce sa mai, metode romanesti cum s-ar zice! Dar mi-am dat seama ca nu ar fi o idee prea buna, asa ca am zis ca trebuie sa apelez la ceva profesionist. Cerand sfaturi de la prieteni, mi s-a zis ca o folie cu bule de aer ar putea fi perfecta pentru mine.

 

O folie cu bule de aer te poate ajuta sa transporti in conditii de siguranta orice produs fragil. Fie ca vorbim despre electronice sau despre produse scumpe care se pot zgaria, o folie cu bule de aer se poate dovedi a fi o solutie salvatoare. Insa, trebuie sa fim atenti cand alegem acea folie cu bule de aer, fiindca nivelul calitativ conteaza foarte mult in aceasta ecuatie. In cazul in care folia este de proasta calitate, nici produsele pe care noi vrem sa le transportam nu ar mai fi in siguranta.

            Cat de mult ne poate ajuta o folie cu bule de aer?

Va spun cu toata increderea: foarte mult! Foliile cu bule de aer beneficiaza de niste avantaje foarte importante. O folie cu bule de aer poate proteja obiectele la contactul cu apa sau impotriva umezelii. De asemenea, produsele ar fi ferite in cazul folosirii unei astfel de folii cu bule de aer atat de zgarieturi, cat si de praf. De asemenea, o asemenea folie ofera protectie impotriva socurilor mecanice si chiar si a vibratiilor. Nu in ultimul rand, foliile cu bule de aer au avantajul de a fi recliclabile si reutilizabile.

Foliile cu bule de aer pot fi folosite in cazul oricarui tip de marfuri, indiferent de forma lor. Se poate opta pentru folii cu bule de aer simple, folii bule cu agent antistatic, folii bule aluminizate, folii bule mari sau folii bule mici. De asemenea, culorile si dimensiunile le puteti alege in functie de cerintele voastre!

Pentru conditii deosebite de transport, banda polipropilena se poate dovedi a fi de un real ajutor. Prin sigilarea si legarea unui produs, banda polipropilena pp asigura transportul sau in conditii de siguranta. Se poate opta pentru o banda polipropilena cu latimi de la 5 mm la 19 mm si cu lungimi de la 1.000 de metri si pana la 7.000 de metri. Banda polipropilena are avantajul de a avea o elasticitate marita, o rezistenta mare la rupere si chiar si la schimbarile de temperatura.