Generale

Washer – echipa profesionala in repararea masinilor de spalat

service-washerEste greu de conceput ca masina de spalat sa se defecteze. Desi ne vine greu sa credem, acest electrocasnic este unul indispensabil in casele noastre.

Indiferent ca vorbim de o familie numeroasa, sau de una mai putin numeroasa, indiferent de gradul de murdarie al hainelor sau doar de un refresh al tinutelor noastre zilnice, masina de spalat rufe este electrocasnicul, care folosit saptamanal sau poate uneori zilnic, ne ajuta sa economisim atat timp, cat si energie pe care o putem indrepta spre alte treburi cotidiene. O masina de spalat aflata in orice locuinta , nu mai este un lux, este o necesitate.

Ce se intampla cand masina de spalat rufe se defecteaza?

Desi ne este greu sa credem, acest lucru se va intampla la un moment dat. Probabil este un moment care ne va da ceva batai de cap, deoarece nu este tocmai unul din electrocasnicele cele mai putin costisitoare si usor de achizitionat. Este important sa stim si sa retinem, ca nu orice defectiune a electrocasnicului nostru preferat necesita inlocuirea acestuia cu unul nou.

Exista posibilitatea ca acesta sa fie reparat intr-un service specializat ceea ce ii poate prelungi perioada de functionare inca cativa ani, nu doar cateva luni, ceea ce este mult mai putin costisitor decat achizitionarea unuia nou. Ce putem face atunci? Echipa Washer este un service specializat in repararea masinilor de spalat rufe. Puteti apela cu incredere pentru orice defectiune a masinii de spalat.

Cu o experienta de mai bine de 10 ani pe piata, echipa formata din cei mai priceputi oameni, incepand de la instalatori si mecanici, este specializata pentru orice situatie, indiferent de brand-ul, modelul si vechimea electrocasnicului folosit.

Service-ul functional in decursul anilor a ajuns sa fie dotat, nu doar cu scule de ultima generatie cat si cu piese de schimb, acoperind peste 20 de modele ale celor mai cunoscute brand-uri aflate pe piata in acest moment.

Iata cateva exemple, datorita carora puteti apela echipa Washer:

– masina de spalat rufe nu mai elimina apa murdara
– masina de spalat nu se alimenteaza cu apa la inceputul procesului de spalare
– masina de spalat rufe, desi este amplasata corespunzator face un zgomot infernal in timpul functionarii
– masina de spalat rufe nu mai intra in programul de centrifugare
– masina de spalat rufe nu mai spala ca la inceput, rufele raman pline de impuritati si detergent
– pe ecranul masinii de spalat rufe apar anumite erori Indiferent ca va confrutati cu una dintre situatiile mai sus amintite, sau realizati ca masina de spalat rufe nu mai spala ca inainte, oricare din aceste probleme se pot remedia la preturi accesibile oricarui buzunar in service-ul echipei Washer.

utilizare-masina-de-spalatTot ce trebuie sa faceti, este sa apelati numarul de telefon al echipei, iar specialistii echipei Washer vor depune toate eforturile ca electrocasnicul tau preferat sa functioneze ca unul nou. Pe Washer.ro puteti afla mai multe informatii si sfaturi despre cum se foloseste in mod corect o masina de spalat. Mai multe informatii pe http://washer.ro/cum-sa-utilizezi-masina-de-spalat-mod-corect/