Personal

ZGR – servicii de transport persoane si colete intre Germania si Romania

Atunci cand operatorii aerieni introduc taxe din ce in ce mai mari pentru bagajele si zborurile celor care vor sa calatoreasca in anumite perioade cheie ale anului (sarbatori, concedii), un numar foarte mare de oameni se reorienteaza. Fie catre un drum pana la destinatie cu masina proprie, fie la un drum facut cu autocarul. Cel mai adesea autocarul primeaza, oferind un grad mult mai ridicat de confort. Chiar daca cursa este ceva mai lunga, poti citi o carte, te poti uita la filme sau te poti odihni. Un numar foarte mare de romani sunt interesati, spre exemplu, de servicii de transport din Germania catre Romania. Iar noi avem o solutie destul de interesanta pentru acestia!

 

ZGR este o companie care ofera servicii de transport din Germania catre Romania. Desi a fost infiintata abia in anul 2016, firma ZGR este deja extrem de cunoscuta printre romanii care locuiesc in Germania. Acestia ofera servicii VIP de transport persoane, cu microbuze si autocare de ultima generatie, capabile sa ofere pasagerilor un grad de confort ridicat. De asemenea, preturile practicate de cei de la ZGR sunt unele dintre cele mai bune de pe piata, de multe ori situandu-se sub nivelul preturilor practicate de concurenta.

 Transport din Germania catre Romania la cele mai bune preturi

Daca nu v-am convins pana acum de ce cea mai buna optiune pentru aceste servicii de transport din Germania catre Romania este ZGR, va mai spunem in randurile urmatoare inca un mare avantaj pe care il au acestia. ZGR nu ofera simple servicii de transport intre cele doua tari, ci ofera un transport door – to – door. Ce inseamna asta mai exact? Inseamna ca vei fi luat direct de acasa sau de la hotelul din Germania, urmand sa fi dus direct la tine acasa in Romania. Nu-i asa ca este mult mai simplu in aceste conditii?!

Firma ZGR s-a facut cunoscuta printre romani si prin intermediul unui alt serviciu pe care il ofera. Vorbim mai exact despre un serviciu de coletarie Germania – Romania de la adresa. Asta inseamna mai exact ca si coletul pe care vreti sa il trimiteti va fi preluat direct de acasa de la voi, urmand sa ajunga direct la destinatar. Cei de la ZGR se pot lauda la ora actuala cu un serviciu de logistica extrem de bine pus la punct, supus celor mai inalte standarde internationale din acest domeniu. Orice ati avea de trimis celor dragi, cei de la ZGR se pot dovedi a fi un partener intermediar de nadejde, asigurandu-va transportul coletului in conditii de siguranta si intr-un timp scurt.

Asadar, fie ca vreti sa apelati la servicii de coletarie Germania – Romania de la adresa, fie ca aveti nevoie de servicii de transport persoane intre cele doua tari, ZGR va sta la dispozitie!